Ambulanțele din Arad stau la coadă pentru a preda pacienții la spital FOTO

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, a publicat o imagine cu mai multe ambulanţe care stau la rând pentru a preda pacienţi la Spitalul Judeţean Arad.

„Imagine de astăzi, de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Păziţi-vă sănătatea, nu vă lăsaţi influenţaţi de cei care nu iau în serios protecţia împotriva Covid-19! Afecţiunile pe care le provoacă virusul pot fi foarte dureroase, chiar mortale”, a scris Iustin Cionca, pe contul său de Facebook.

„Îmi exprim, în acelaşi timp, compasiunea profundă faţă de aparţinătorii tuturor victimelor Covid-19. Unii dintre noi nu au reuşit să depăşească şocul provocat de virus şi au pierdut lupta pentru viaţă. Înţeleg durerea nemărginită a celor pe care i-au lăsat în urma lor şi regret că nu s-a putut face mai mult pentru ei. Ştiu însă că a existat nu doar o strădanie, ci o activitate eroică a cadrelor medicale pentru fiecare pacient, pentru fiecare viaţă de om”, a mai scris Cionca într-o altă postare.

În utlimele 24 de ore, pe teritoriul României, s-au confirmat 4.942 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2. Până astăzi, 9 aprilie, au fost confirmate 998.555 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

sursa: news.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole