Ambulanțele din Arad stau la coadă pentru a preda pacienții la spital FOTO

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, a publicat o imagine cu mai multe ambulanţe care stau la rând pentru a preda pacienţi la Spitalul Judeţean Arad.

„Imagine de astăzi, de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Păziţi-vă sănătatea, nu vă lăsaţi influenţaţi de cei care nu iau în serios protecţia împotriva Covid-19! Afecţiunile pe care le provoacă virusul pot fi foarte dureroase, chiar mortale”, a scris Iustin Cionca, pe contul său de Facebook.

„Îmi exprim, în acelaşi timp, compasiunea profundă faţă de aparţinătorii tuturor victimelor Covid-19. Unii dintre noi nu au reuşit să depăşească şocul provocat de virus şi au pierdut lupta pentru viaţă. Înţeleg durerea nemărginită a celor pe care i-au lăsat în urma lor şi regret că nu s-a putut face mai mult pentru ei. Ştiu însă că a existat nu doar o strădanie, ci o activitate eroică a cadrelor medicale pentru fiecare pacient, pentru fiecare viaţă de om”, a mai scris Cionca într-o altă postare.

În utlimele 24 de ore, pe teritoriul României, s-au confirmat 4.942 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2. Până astăzi, 9 aprilie, au fost confirmate 998.555 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

sursa: news.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...