Amenzi de peste 23.000 de lei la o petrecere privată din Voluntari

Zece persoane au fost amendate cu 23.500 de lei după ce au participat la o petrecere organizată într-un local din orașul Voluntari și au încălcat regulile privind combaterea pandemiei de coronavirus.

Petrecerea a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un local din Voluntari. Polițiștii au fost sesizați cu privire la eveniment și au intervenit alături de efective din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Ilfov.

Astfel, poliţiştii au identificat persoanele participante şi au aplicat faţă de acestea 43 de sancţiuni contravenţionale, conform Legii 55/2020, cu amenzi în valoare de 23.500 de lei, două dintre aceste sancţiuni, în cuantum de 4.000 de lei, fiind aplicate organizatorilor, scrie Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Șefa sindicatului ASF, Mihaela Constantinescu, marioneta lui Nicu Marcu

Șeful Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, a început o prigoană împotriva celor care denunță în presă abuzurile din instituție. Și are un aliat...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...