Amenzi uriașe la Spitalul din Sibiu după dezvăluirile terifiante privind pacienții COVID legați de pat

În urma măsurilor luate de DSP, șeful Secției ATI a Spitalului județean din Sibiu a fost amendat cu 10.000 de lei, iar directorul de îngrijiri al instituției a primit o sancțiune de 2.000 de lei.

Amenzile au fost aplicate în urma unor controale efectuate după ce doi foști asistenți au făcut dezvăluiri cutremurătoare în ceea ce îi privește pe pacienții COVID de la Spitalul din Sibiu Se pare că unii dintre pacienți erau legați de pat sau erau sedați.

Am văzut cum se omoară oameni prin sedare. Mergeau seringile automate. N-am văzut să-și revină nimeni. Lăsam pacientul bine și a doua zi nu-l mai găseam. Mi se spunea că a fost agitat, l-au sedat și a făcut stop, l-au resuscitat. Se miza mai mult pe oamenii care n-aveau aparținători , fie erau plecați sau ai căror aparținători nu veneau la ușa mortuară. Aia însemna că oamenii aceia nu aveau pe nimeni, puteau să le facă orice”, spunea o fostă asistentă, potrivit Digi24.

DSP Sibiu a constatat că spitalul nu are un registru în care sa fie specificate măsurile luate față de pacienți. Pe multe dintre foile de observație nu există decât semnăturile și parafele medicilor rezidenți, dar nu și ale specialiștilor.

După apariția acestor dezvăluiri șocante în presă, procurorii au deschis un dosar penal pentru omor.

Citește și:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole