ANAF face angajări. Ce posturi sunt scoase la concurs

Peste 300 posturi în cadrul Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti au fost scoase la concurs de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF).

Posturile pentru care se fac angajări sunt inspector casier, referent casier, consilier expert și auditor.

Cei interesați sunt așteptați să se prezinte la sediul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti situat în Bucureşti, Str. Prof. Dr. Dimitrie Gerota nr.13,sector 2 în data de 14.03.2023 (proba scrisă), 15.03.2023 (proba scrisă), 16.03.2023 (proba scrisă) şi 17.03.2023 (proba scrisă).

Detalii despre condițiile de participare la concurs și actele necesare înscrierii dosarului, precum și despre tematica și bibliografia necesare pentru pregătirea candidaților sunt disponibile AICI.

În luna mai a anului trecut a avut loc un concurs similiar. La acel moment, 79 de posturi de execuţie, inclusiv posturi de debutanţi, pentru aparatul central, dar şi alte 130 de posturi pentru DGRFP Bucureşti au fost scoase la concurs.

1 COMENTARIU

  1. ANAF jupuieste romanii in timp ce OMV le rade in nas.Jupuieste romanii sa plateasca pensii speciale de mii de euro,jaful parlamentar,bugetarii parazitii si boschetarii angajati de Ciolacu si Ciuca.
    Degeneratii de parlamentari,aceste animale au votat pe ascuns cresterea cu 7.500 roni a sumelelor forfetare a fiecarui parlamentar .
    De unde iau acesti bani? Din taxele si impozitele marite de retardul mintal Caciu.
    Pun Romania in pericol pentru ca nu vor sa elimine pensiile speciale nici sub presiunea UE si cu riscul pierderii banilor europeni.
    Au creat un stat mafiot in care numai specialii pot sa trăiască din jaful de la bugetul statului.Au pierdut uzul ratiunii si simtul realitatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...