ANAF refuză să se implice în dosarul privind evaziunea fiscală a Rex Mamaia. Statul, suspect de neinteresat!

Cu toate că statul român ar pierde sume mari de bani din cauza evaziunii fiscale de care sunt acuzați și pentru care sunt anchetați Hotelul Rex din Mamaia și cea recunoscută drept deținătoarea acestuia, Carmen Palade, Fiscul refuză să se implice în dosarul din instanță.

Magazinul Unirea (Unirea Shopping Center) a denunțat evaziunea fiscală comisă de Hotelul Rex din Mamaia și de Carmen Palade, proprietar al instituției hoteliere alături de fiul său și mama sa.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a confirmat, pentru “România liberă”, că este în desfășurare urmărirea penală în acest caz.

Potrivit informațiilor pe care publicația noastră le-a obținut din dosar, prejudiciul invocat de Magazinul Unirea este de 18,4 milioane de euro.

Citește mai departe pe România Liberă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...