Anastasia Soare, la cină cu JLo, Sharon Stone, Kim Kardashian și alte celebrități. Imagini de la petrecere

Anastasia Soare a dat o petrecere de lux cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la înfiinţarea companiei sale, Anastasia Beverly Hills. Oprah, Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Jessica Alba, Sharon Stone și alte celebrități au fost invitate la cina de lux oferită de româncă.

Anastasia Soare şi Kim Kardashian sunt prietene de ani de zile aşa că diva, însoțită de mama ei, Kris Jenner, nu putea lipsi de la cina festivă. Nu a venit cu mâna goală pentru a-i ura „La mulți ani!” Anastasiei Soare, ci cu un buchet superb de flori și o geantă Chanel.

Nici Oprah nu a lipsit de la petrecere, mai ales că, în urmă cu 5 ani, aceasta le transmitea mândră urmăritorilor de pe Instagram că nu îşi lasă sprâncenele pe mâinile altcuiva:Sunt 20 de ani de când Anastasia se ocupă de sprâncele mele. 20 de ani! Şi 19 ani de când a apărut pentru prima dată la „Oprah Show”.

JLo, Victoria Beckham şi dive, la cina Anastasiei Soare

De la petrecerea care a avut loc în weekend nu au lipsit nici Jennifer Lopez, Cindy Crawford sau Heidi Klum. JLo şi-a pregătit o ţinută strălucitoare, demnă de o seară ….„între femei de afaceri de succes”.

Printre divele îndrăgostite de talentul Anastasiei se numără şi soţia lui David Beckham, Victoria, un fan declarat al produselor create de românca noastră.

Nici Priyanka Chopra, Alessandra Ambrosio, Rita Wilson și Maria Menounos nu au lipsit de la petrecerea de lux a Anastasiei Soare.

Te iubim, Anastasia Soare. La mulți ani”, a scris Sofia Vergara pe pagina sa de Instagram.

Ce avere are Anastasia Soare

Cu o avere netă estimată la 660 de milioane de dolari, Anastasia Soare este clasată pe locul șase în topul celor mai bogate persoane din România, potrivit Forbes, scrie Daily Mail.

Anastasia a emigrat în Statele Unite în 1989, și a debutat ca esteticiană la un mic salon de înfrumusețare din Beverly Hills și, în cele din urmă, și-a concentrat abilitățile pe sprâncene, dezvoltând, astfel, unul dintre cele mai mari branduri din lume.

În 1997, Anastasia Beverly Hills și-a deschis primul magazin în Beverly Hills, iar în 2000, și a lansat prima linie de produse.

Am muncit din greu să deschid propria mea afacere. Toată lumea este diferită și fiecare va avea o călătorie diferită. Cu toții ne dorim să reușim și să ne depășim temerile. Deci, niciodată, dar niciodată să nu renunți”, a spus Anastasia Soare într-un interviu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...