Anca Dragu: Îmi doresc un 2021 al redresării, în care să începem o reconstrucţie a unei Românii mai bune

Președintele Senatului, Anca Dragu, spune că își dorește ca viitorul an să fie unul al redresării și în care să începem o reconstrucție „a unei Românii mai bune pentru noi și pentru generațiile viitoare”.

„Dragi prieteni, anul care tocmai se încheie a fost unul dificil, plin de încercări şi evenimente neaşteptate. Un an care a provocat schimbări profunde, atât în plan personal, cât şi profesional”, scrie preşedintele Senatului în mesajul transmis.

Totodată, ea adaugă că speră ca” lecţiile învăţate în 2020 să ne fie de folos şi să fim conştienţi de faptul că numai uniţi şi solidari vom putea învinge greutăţile”.

„Îmi doresc ca 2021 să fie un an al redresării; un an al revenirii la normalitate în care să începem o reconstrucţie a unei Românii mai bune pentru noi şi pentru generaţiile viitoare. Vă doresc tuturor un 2021 fericit! La mulţi ani!”, mai afirmă Anca Dragu în mesajul său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...