Anchetă: Mai mulți sportivi au băut în avionul cu care veneau acasă de la Jocurile Olimpice

Comitetul olimpic din Australia a demarat mai multe anchete după ce membri echipelor masculine de fotbal și rugby au băut și au făcut gălăgie în avionul care îi aducea acasă de la Jocurile Olimpice.

Plângerea a fost făcută de compania aeriană japoneză care i-a transportat pe sportivIacasă. 10 ore a durat zborul de la Tokyo la Sydney. În tot acest timp fotbaliștii și rugby-iștii care se întorceau de la Jocurile Olimpice au consumat alcoolul din bucătăria aeronavei și au făcut gălăgie. Sportivii au refuzat să stea pe scaune, în ciuda insistențelor echipajului de bord și au refuzat să poarte masca.

Membri echipei de fotbal și ai echipei de rugby sunt vizați

Deși în avion se aflau 49 de sportivi australieni de la 9 discipline, doar membri echipei de fotbal și ai echipei de rugby sunt vizați de ancheta comitetului olimpic Australian care consideră comportamentul lor dezamăgitor.

Reprezentanții celor două federații și-au cerut scuze față de echipa olimpică a Australiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...