Andra-Diana Migiu, numită secretar de stat la Ministerul Sănătății în locul Andreei Moldovan

Andra-Diana Migiu a fost numită luni seara în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, în locul Andreei Moldovan, printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu.

Membră a PLUS, la fel ca noul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, Migiu nu pare convinsă că va sta prea mult în noua funcție, din moment ce șia- scos la închiriat apartamentul din Luxemburg pentru 6-9 luni (la un preț de 1.900 de euro/ lună).

Încă îmi formez echipa. Am făcut-o parțial. Azi am înaintat premierului Cîțu o propune de secretar de stat, Andra Migiu„, anunța Ioana Mihăilă pe 5 mai.

Conform Antena3, Andra-Diana Migiu figurează pe o listă cu auditorii financiari care au fost autorizaţi în alte state membre ale Uniunii Europene sau aparţinând Spaţiului Economic European ori Confederaţiei Elveţiene şi care au dobândit calitatea şi dreptul de exercitare a profesiei de auditor financiar în România, în urma testului de aptitudini organizat în noiembrie 2012.

Aceasta ar fi ocupat, în trecut, funcția de Manager de Investiții la sediul central al Bancii Europene de Investiții, Luxembourg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Mersul trenurilor. CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi /...

CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi, trenurile IR 1833 (Iaşi - Cluj) si IR 1832 (Cluj - Galaţi) urmând a tranzita zona...
recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...