Andrei Baciu: Beneficiem de certificat verde și fără doza a treia de vaccin

Secretarul de stat, Andrei Baciu, spune că putem beneficia de certificatul verde și fără doza a treia de vaccin împotriva Covid-19.

Medicul Andrei Baciu a adăugat că această doză nu este o condiție obligatorie de schemă completă de vaccinare.

Apare pe certificatul digital că s-a făcut a treia doză, dar nu e condiţie obligatorie de schemă completă care ţine de eliberarea certificatului digital”, a declarat medicul Andrei Baciu.

Secretarul de stat a vorbit și despre testele gratuite care pot fi efectuate în farmacii, dar și despre diferența dintre gripă și COVID.

Ne putem testa gratuit la 112, dar sunt şi teste distribuite prin DSP la medicii de familie, dar sunt şi peste 100 farmacii care folosesc teste gratuite distribuite de Ministerul Sănătăţii”, a precizat medicul Andrei Baciu.

Testele antigen rapide sunt puse la dispoziția farmaciilor, gratuit, prin Direcțiile de Sănătate Publică, iar farmaciile pot percepe o taxă pentru acest serviciu.

Lista completă cu farmaciile unde se fac teste antigen rapide este disponibilă aici. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...