Angajările ilegale de la Apele Române regizate de liberalul Ervin Molnar, în vizorul Comisiei de abuzuri din Senat

Comisia de cercetare a abuzurilor, combaterea corupției și petiții din Senat condusă de către senatoarea AUR Rodica Boancă va audia miercuri, 14.04.2021, o serie de directorii care a fost dați afară de la Administrația Națională Apele Române de către fostul director general Ervin Molnar pentru că au demascat aranjamentele și angajările ilegale.

Potrivit informațiilor noastre, la aceste audieri a fost invitat și fostul director general al ANAR, Ervin Molnar, impus de fostul ministru al Mediului Costel „Tablă” Alexe, ajuns între timp deputat PNL de Mureș.

Printre cei invitați la audieri de către cei 11 membrii ai acestei comisii – 4 PSD, 4 PNL, 2 USR și unul de la AUR, se numără și fostul director de la ABA Mureș, Ovidiu Ianculescu.

Poate totuși cei din Comisia de cercetare a abuzurilor, combaterea corupției și petiții din Senat vor avea curiozitatea și curajul să-l cheme la audieri și pe Costel Alexe, dar și pe oamenii lui de încredere care au pus umărul la nenumăratele numiri ilegale cum ar fi șeful Resurselor Umane de la ANAR, Relu Adam, sau pe „animalul politic” de la ABA Prut- Bârlad, Petru Avram. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...