Angajații STB reclamă condițiile dificile. „Au plecat 70 de șoferi în ultimele două luni”

Nu doar problema salarială este cea care-i nemulțumește pe șoferii și vatmanii Societății de Transport București, intrați în grevă spontană joi și vineri. Angajații reclamă condițiile dificile de muncă ce generează fluctuațiile mari de personal.

Ca șofer vă spun că oricine poate de mâine să obțină permisul de profesionist este așteptat cu drag în acest rai minunat. În ultimele două luni au plecat peste 70 de șoferi după nici o lună de muncă datorita salariului și a condițiilor de muncă, bașca au trebuit să înapoieze 5000 de lei pt. școlarizare”, susține Adrian Nedelea, șofer în cadrul STB.

În plus, protestatarii reclamă faptul că directorul a refuzat să discute joi cu ei.

Domnul director nu a vrut să discute cu șoferii joi, când au venit din timpul liber la direcția generală, a plecat că un laș prin spatele direcției însoțit de jandarmi. I-a ignorat pe toți și i-a tratat ca pe niște cârpe. Dar acest lucru cei de la televiziune nu îl spun și populația este prost informată”, acuză același angata al STB.

Contactat de puterea.ro pe tema subiectului fluctuației de personal, directorul Adrian Criț nu ne-a oferit deocamdată un punct de vedere pe tema condițiilor de muncă și a fluctuației de personal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...