Apple testează o modalitate prin care îți poți debloca iPhone-ul fără să îți dai jos masca de protecție în spațiul public

Cei care folosesc funcția Face ID pentru a-și debloca Iphone-ul vor putea, în viitorul apropiat, să facă asta fără să renunțe la masca de protecție în spațiul public. Pentru asta este nevoie însă de un ceas inteligent marca Apple.

Pentru tranzacții va fi însă nevoie de introducerea parolei de pe telefon.

Compania Apple a anunțat că testează, în prezent, un nou software pentru sistemul de operare iOS care le va permite oamenilor să-și deblocheze funcția pentru recunoașterea facială de pe telefon, chiar dacă poartă mască de protecție. Asta se va întâmpla doar dacă vor avea la îndemână și un Apple Watch, anunță CNN.

Dispozitivele trebuie să fie în imediata apropiere pentru ca iPhone-ul să se deblocheze automat. Utilizatorii vor trebui să aleagă această funcție în setări.

Din motive de securitate, actualizarea va funcționa numai pentru deblocarea telefonului. De altfel, utilizatorii vor trebui totuși să introducă o parolă pentru a efectua tranzacții prin Apple Pay, App Store sau iTunes.

Compania sprijină purtarea măștii de protecție, fiind totodată și o ocazie ca posesorii de iPhone să-și cumpere un ceas inteligent.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole