Aproximativ 1000 de blocuri din Capitală au rămas fără apă și căldură, în mijlocul lunii noiembrie, anul 2020

În anul 2020, în capitala României, oamenii rămân în mijlocul lunii noiembrie fără apă caldă și căldură. Potrivit unui anunț al Termoenergetica, aproximativ 1000 de blocuri/imobile din București au rămas joi fără apă caldă și căldură din cauza avariilor, a lucrărilor programate sau a furnizării agentului termic sub parametri.

Conform anunțul Termoenergetica, cele mai afectate sunt Sectoarele 1, 3, 4 și 6. Însă, în anunțul Termoenergetica nu apare și Sectorul 5, unde cetățenii se confruntă cu lipsa apei calde de luni de zile, iar de căldură nici nu poate fi vorba.

Potrivit informațiilor transmise de reprezentanții Termoenergetica pentru Hotnews.ro, o parte dintre bucureșteni vor avea apă caldă până la finalul zilei, o altă parte abia duminică.

Din cauza avariilor au rămas fără apă caldă și căldură 530 de blocuri din tot Bucureștiul. Principalele probleme sunt în zona Brâncoveanu, Sectorul 4 și în Sectorul 3. Pentru Sectoarele 2 și 3 termenul de remediere este până pe 13 sau 15 noiembrie.

Din cauza lucrărilor programate au rămas fără apă caldă și căldură 200 de blocuri/imobile, majoritatea din Sectorul 6. Apa caldă și căldura trebuie să revină până pe 13 noiembrie, ora 24.00. 

La funcționare sub parametri se află circa 300 de blocuri:

– 150 de blocuri din Aviației, aproape tot cartierul;

– 10 blocuri de pe Banu Manta;

– 25 blocuri din zona Dorobanți;

– 24 de blocuri de pe str. Nicolae Racotă;

– 4 blocuri din Piața Victoriei;

– 50 de blocuri din zona 1 Mai.

Vezi aici informațiile transmise de Termoenergetica.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole