Arad: Câte persoane se pot vaccina la centrul drive-thru

Centrul drive-thru din Arad, amplasat în parcarea unui hipermarket, s-a deschis astăzi. Mai multe persoane au fost prezente încă de dimineață pentru a se vaccina cu serul anti-COVID-19.

Centrul în care persoanele se pot vaccina fără să coboare din maşină a fost amenajat de Primăria Arad în parcarea hipermarket-ului Remarkt. Numărul de locuri disponibile pe zi este de 200, iar serul administrat este cel produs de Pfizer.

Arădenii sunt fericiți

Oamenii se declară mulțumiți de amenajarea acestui centru, spunând că până acum nu au reușit să se vaccineze cu programare.

Nu am reuşit să mă vaccinez până acum şi am profitat de această ocazie. Am încercat două luni să prind un loc prin programare, am fost şi la un centru unde erau locuri libere, dar mi-au spus că fără programare nu se poate şi că durează destul de mult”, a declarat, potrivit Agerpres, un arădean de 77 de ani, prima persoană care s-a imunizat în centrul drive-through.

Un taximetrist care a avut client la hipermarket a observat că se administrează vaccinuri şi a ales să îşi aştepte rândul.

Am rezolvat două probleme dintr-un foc, dacă tot am avut client la magazin. Am vrut de multă vreme să mă vaccinez, dar acum am găsit momentul perfect şi am scăpat de o grijă”, a spus un taximetrist își aștepta clientul să iasă din hipermarket.

Vaccinarea direct din maşină este disponibilă zilnic între orele 8.00 şi 20.00.

Primăria Arad a mai anunţat că, în perioada 7-9 mai, se va da startul „Maratonului Vaccinării”, o acţiune care se va desfăşura în holul Palatului Administrativ, unde oricine se va putea imuniza cu ser Pfizer fără programare prealabilă.

De la începutul campaniei de vaccinare, 64.314 de persoane din judeţul Arad au primit o primă doză de vaccin, iar 37.729 de persoane au primit şi a doua doză, conform datelor furnizate, miercuri, de Nucleul Judeţean de Coordonare a Activităţilor de Vaccinare Arad.

Citește și:

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole