Așa a ajuns să arate casa Stelei Popescu după decesul actriței. Cine a moștenit imobilul?

Așa arată acum casa de vacanță a Stelei Popescu

Stela Popescu și-a conturat în România câte un mic colț de Rai în casele pe care le-a deținut. A locuit mereu în Capitală, însă deseori poposea la munte sau la mare, acolo unde a avut o casă de vacanță.

Casa de vacanță a Stelei Popescu a fost în paragină pentru o perioadă îndelungată după decesul regretatei actrițe. De altfel, în ultimii ani de viață, aceasta a ajuns destul de rar să mai locuiască în imobilul de la 2 Mai. Iată cum arată casa actriței Stela Popescu, după moartea sa.

Cum arată acum casa Stelei Popescu de pe litoral?

Stela Popescu a bucurat generații întregi cu talentul ei. Marea actriță a fost o iubitoare de viață și de frumos, iar acest lucru a fost mereu reflectat în parcursul ei. De altfel, Stela Popescu a fost de-a dreptul îndrăgostită de România. Deși a avut ocazia să locuiască în multe colțuri ale lumii, a preferat să plece din țara ei doar pentru turnee.

Astfel, Stela Popescu și-a conturat în România câte un mic colț de Rai în casele pe care le-a deținut. A locuit mereu în Capitală însă deseori poposea la munte, acolo unde a avut o casă de vacanță.

Cea mai îndrăgită însă dintre proprietăți a fost vila de la mare. Stela Popescu a ales litoralul românesc ca locul principal de vacanță. În imobilul ei de la 2 Mai, aceasta ajungea în fiecare vară. Petrecea acolo săptămâni întregi bucurându-se de mare.

De altfel, actrița fugea cu orice preț de zilele toride ale verii în Capitală.

În urma ei, locuința de la 2 Mai ajunsese o ruină. Cu pereții fațadei scorojiți și cu gardul ruginit, clădirea și-a pierdut farmecul de altădată.

Proprietatea a rămas în grija Doinei Maximilian, fiica adoptivă a regretatei actrițe. A rămas în paragină vreme de câțiva ani. Într-un final însă, vara trecută, noii proprietari au renovat vila. Imobilul a fost complet vopsit în alb, gardul reparat, iar buruienile din curte tăiate.

Stela Popescu a strâns o avere considerabilă

Dincolo de proprietățile imobiliare, Stela Popescu a adunat de-a lungul timpului bunuri valoroase. Tablouri, bijuterii, accesorii, suveniruri, toate au rămas moștenire fiicei adoptive, Doina Maximilian.  Acesta a fost înfiată de marea actriță la vârsta de 16 ani pentru că nu a reușit să aibă copii. Doina Maximilian îi era de fapt nepoată soțului Stelei Popescu.

Deși cele două au avut mereu o relație apropiată, fiica Stelei Popescu a stat departe de viața publică. Aparițiile ei alături de regretata actriță în public au fost de-a lungul timpului rare.

Cu toate acestea, Stela Popescu a avut mereu cuvinte de laudă la adresa acesteia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...