Astăzi se deschide circulația pe secțiunea de Autostradă care face legătura cu Ungaria

Așa cum Puterea.ro a anunțat în exclusivitate acum o săptămână, astăzi se deschide circulația pe primii kilometri de autostradă finalizați în acest an.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), permite de astăzi circulația pe secțiunea Borș-Biharia a Autostrăzii A3 care face legătura cu M4 din Ungaria.

În urma recepției lucrărilor Autostrăzii Transilvania, Secțiunea 3C Biharia-Borș, oficialii CNAIR vor inaugura primii kilometri de autostradă finalizați în acest an. Tot în luna septembrie este de așteptat ca oficialii CNAIR să anunțe deschiderea traficului pentru un tronson de autostradă între Târgu Mureș și Câmpia Turzii.

Deși lucrările la secțiunea de 5,35 kilometri a A3 au fost finalizate încă din iulie, darea în trafic a întârziat pentru a putea fi recepționat și punctul de trecere a frontierei către autostrada M4 din Ungaria.

În ultimele luni, valoarea totală a contractelor pentru construcția de autostrăzi, drumuri și variante ocolitoare este de circa 1 miliard de euro, Mai exact, contractele pentru proiectare și execuție autostrăzi și drumuri expres au o valoare totală de 3,2 miliarde de lei. Pentru proiectarea, execuția, reabilitarea și modernizarea drumurilor naționale s-au semnat contracte de circa 690 milioane de lei, iar pentru variante ocolitoare sunt derulate contracte în valoare de circa 420 milioane de lei.

Citește și:

https://www.facebook.com/cnadnr/videos/463470407944052/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole