EXCLUSIV! Primii kilometri de autostradă dați în circulație în 2020

Ministerul Transporturilor, prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, inaugurează primii kilometri de autostradă din acest an.

Românii sunt nerăbdători să circule pe primii kilometri de autostradă din 2020. Surse din Ministerul Transporturilor, au declarat pentru puterea.ro că pe 4 septembrie, în urma recepției lucrărilor Autostrăzii Transilvania, Secțiunea 3C Biharia-Borș, oficialii CNAIR vor inaugura primii kilometri de autostradă finalizați în acest an. Tot în luna septembrie, oficialii CNAIR vor anunța deschiderea traficului pentru un tronson de autostradă între Târgu Mureș și Câmpia Turzii.

În ultimele luni, valoarea totală a contractelor pentru construcția de autostrăzi, drumuri și variante ocolitoare este de circa 1 miliard de euro, Mai exact, contractele pentru proiectare și execuție autostrăzi și drumuri expres au o valoare totală de 3,2 miliarde de lei. Pentru proiectarea, execuția, reabilitarea și modernizarea drumurilor naționale s-au semnat contracte de circa 690 milioane de lei, iar pentru variante ocolitoare sunt derulate contracte în valoare de circa 420 milioane de lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole