Atac armat în centrul Vienei, în apropierea unei sinagogi

Poliția austriacă a anunțat luni seară pe Twitter că mai multe persoane au fost ucise sau rănite într-un schimb de focuri, în urma unui atac raportat de un ziar local, asupra unei sinagogi din centrul Vienei.

Potrivit unor martori, doi indivizi au deschis focul asupra unor persoane aflate în zonă. Presa locală afirmă că unul dintre atacatori a fost împușcat mortal de poliția austriacă, iar celălalt este căutat la ora actuală de forțele de ordine.

În acest moment, mai multe forțe de ordine sunt mobilizate în centrul Vienei, iar poliția austriacă desfășoară acum o amplă acțiune de căutare a tuturor celor implicați.

În eveniment s-au tras peste 50 de focuri de armă, afirmă mai mulți martori oculari. Conform unor informații neverificate au fost înregistrați până acum 7 decese și mulți răniți.

Fostul șef al SIE, Silvian Predoiu, a afirmat în această seară, la un post de televiziune, că în lipsa mai multor informații, este prematur deocamdată să se tragă o concluzie în ceea ce privește natura atacului.

https://twitter.com/i/status/1323361924671807488

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...