Atac terorist în Israel. The Jerusalem Post: Două persoane ucise și 12 rănite

Două persoane au fost ucise și 12 au fost rănite în ceea ce pare a fi un atac terorist în centrul orașului Tel Aviv, joi seară. Atacul a avut loc pe strada Dizengoff, o zonă plină de restaurante și baruri din principalul oraș israelian, transmite The Jerusalem Post.

”Un terorist a deschis focul de la mică distanţă şi apoi a fugit pe jos. Mai multe persoane sunt rănite, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Eli Levy, la postul de televiziune Canal 13.

Videoclipul de la fața locului arată oameni care fugeau și se ghemuiau în spatele mașinilor parcate.

O altă imagine, postată pe rețelele de socializare, arată mese și scaune răsturnate la un bar din exterior, unde stăteau oamenii.

Acesta este cel de-al patrulea atac terorist grav pe care Israelul l-a suferit în ultimele săptămâni. Săptămâna trecută, un terorist a împuşcat şi ucis cinci persoane în oraşul Bnei Brak. Înainte de aceasta, doi terorişti islamişti au împuşcat şi ucis doi israelieni în oraşul Hadera. În Be’er Sheva, un terorist a înjunghiat şi a ucis patru israelieni. Ierusalimul a fost, de asemenea, scena mai multor atacuri, scrie TPS Israel.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole