Atât de tânără și deja traseistă – orădeanca Oana Mihăilă. Propusă de USR Plus, secretar de stat în Ministerul Sănătății

După ce au ajuns în atenția opiniei publice pentru că au numit o turnătoare la ministerul Economiei, în funcția de secretar general, acum băieții de la USR Plus încearcă să se facă de râs și cu o traseistă politică.

Orădeanca Oana Mihăilă, actuală membră a USR, propusă pentru funcția de Secretar de Stat la Ministerul Sănătății era, cu aproximativ 9 ani în urmă, membră a PNL, spun oameni bine informați din județ.

Prin anul 2011, doamna doctor se afișa în conferințele de presă cu șefa Organizației de Femei a PNL Oradea, Florica Cherecheș. În cadrul unuia din aceste evenimente, femeile liberale erau îndemnate să se controleze la Centrul de Osteoporoză, deținut de actuala membră a USR, Ioana Mihăilă.

Dacă PNL sau PSD ar fi propus astfel de personaje care au țopăit și pe la alte partide, nu ne-am fi mirat prea mult. Dar USR are pretenția declarată că este un partid nou și ferit de metehnele trecutului, care nu acceptă oameni contaminați în trecut de alte partide.

De altfel toți noii miniștrii USR Plus din actualul guvern de coaliție îi îndepărtează pe rând din funcții inclusiv pe oamenii PNL, pe motiv că vor să își construiască propriile echipe, formate doar din oameni dârji și neîntinați.

Se pare însă că asta este valabil doar pentru oamenii care nu a părăsit PNL, nu si pentru aia care au văzut lumina și s-au convertit pioși la userism.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...