Atenție, șoferi! Restricţii de circulație pe Autostrada Soarelui

Marți, până la ora 17:00, pe Autostrada Soarelui (A2) sunt restricții de circulație pentru lucrări de remediere a degradărilor apărute la partea carosabilă, anunță Centrul Infotrafic.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, până la orele 17:00, circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, la kilometrul 18+350(loc. Cernica, jud. Ilfov), pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, sensul către Capitală, pentru efectuarea unor lucrări de remediere a degradărilor apărute la partea carosabilă”, a transmis, marţi, Centrul Infotrafic.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona cu restricţii şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ședință guvern Ciucă

Planul de austeritate s-a amânat! Guvernul nu votează Ordonanța, ci va...

Răsturnare de situație la mult anunțatul plan de reducere a cheltuielilor statului. S-a amânat! În schimb, guvernul va avea luni, 24 aprilie, runde de...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...