Au fost reținuți traficanţii care vindeau „cristal” elevilor din Sighetu Marmaţiei

Publicat: 29 nov. 2023, 10:30, de Mariana Olteanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Au fost reținuți traficanţii care vindeau
droguri, traficanti de droguri

Traficanţii care vindeau „cristal” elevilor din Sighetu Marmaţiei au fost reținuți. Este vorba, mai exact, de 15 suspecți care făceau parte dintr-un grup infracțional organizat care a vândut pe parcursul anului 2023,  în mod repetat, diferite cantități de cristal (3-CMC și 4-CMC, droguri de mare risc), preponderent către tineri, inclusiv elevi, din municipiul Sighetu Marmației și localitățile limitrofe.

La reținere se adaugă și audierea a peste 30 de persoane, care au fost conduse la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureș.

Acțiunea a fost realizată cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, Oradea,  Suceava și Brașov, IPJ Maramureș și IPJ Bistrița-Năsăud, polițiștilor de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației, al jandarmilor din IJJ Maramureș și Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.

În ceea ce privește suportul de specialitate, acesta a fost asigurat de Biroul Tehnic şi de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T.  și Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.