Audierea agresorului de la Onești se lasă întârziată. Bărbatul, în continuare internat la Terapie Intensivă

Publicat: 05 mart. 2021, 13:15, de Raluca I. Heroiu, în ACTUALITATE
Audierea agresorului de la Onești se lasă întârziată. Bărbatul, în continuare internat la Terapie Intensivă

Cel mai probabil va mai dura câteva zile până ce agresorul de la Onești va fi audiat. Bărbatul care a sechestrat și ucis două persoane se află internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău, fiind intubat.

Managerul Spitalului din Bacău a precizat că urmează ca medicii să stabilească dacă pacientul poate fi audiat sau nu de polițiști.

Pacientul este intubat, starea sa generală de sănătate fiind mediocră.

„Ultima actualizare o am din această dimineață, de la medicul de gardă, care îmi spunea că este în aceeași stare, intubat, urmând ca în jurul prânzului să ia decizia, împreună cu colegii, dacă îl detubează sau nu, urmând ca apoi el să-și reia funcțiile naturale ale organismului și să vedem. După amiază vom avea această informație. În continuare starea lui este mediocră, probabil că va mai rămâne o perioadă la Terapie Intensivă”, a declarat Adrian Popa, managerul Spitalului Județean de Urgență din Bacău, potrivit Mediafax.

Gheorghe Moroşan a fost transferat, miercuri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău. Pacientul a fost supus unor analize de sânge și a făcut un computer tomograf la cap, torace şi abdomen.