AUR cere demisia unui ministru și-l amenință cu moțiune simplă. „Este un politruc incompetent”

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) solicită demisia lui Virgil Popescu din funcția de ministru al Energiei, după ce prețul carburanților a ajuns la 9 lei.

„După o liberalizare a prețurilor la energie care a dus la creșterea tuturor prețurilor din economie – generând nu doar o criză economică, ci și una socială majoră, ale cărei efecte depline încă nu se văd – Virgil Popescu și-a dat în petic din nou. De această dată, în criza carburanților. Ce se întâmplă în orice țară civilizată, când promiți ceva și nu te ții de cuvânt? Îți dai demisia”, a declarat joi deputatul AUR George Simion.

„Minciuna are picioarele scurte și obrazul gros ale lui Virgil Popescu. Pe 9 martie, când se formau primele cozi la benzinării, ministrul Energiei declara public că <<nu se vor scumpi carburanții la 9, 10, 11 lei. S-a creat o psihoză.>> Între timp, prețul la motorină a ajuns să coste peste 9 lei. Acest politruc incompetent nu mai poate rămâne în funcție”, a subliniat senatorul AUR Claudiu Târziu.

Alianța pentru Unirea Românilor avertizează că va depune o moțiune simplă împotriva ministrului Energiei, dacă acesta „nu va avea decența” să se retragă din funcție.

3 COMENTARII

 1. Române! Corb la corb își scoate ochii? Nu

  Dar corbul la omul răstignit îi va scoate ochii ?

  Poporul român moare rapid și sigur chiar pe mâna și pe inteligenţa politicienilor lor.

  Trimiteți la dracu pe acești politicieni, pe acești derbedei.

 2. Statul Major al armatei ucrainene a declarat că forțele ruse „exercită foc intens” în mai multe locuri, în timp ce continuau cu a doua fază a invaziei lor. Cea mai intensă acțiune a fost în jurul Donețkului și aproape de Harkiv, care se află în afara Donbasului, dar este văzută ca cheie pentru aparenta tentativă a Rusiei de a încercui trupele ucrainene acolo.

  Tatiana Pirogova a vorbit despre frica intensă de a trăi sub un bombardament constant.

  „Nu este doar înfricoșător. Este momentul în care stomacul tău se contractă din cauza durerii”, a spus locuitorul din Harkov. „Când trag în timpul zilei, tot e în regulă, dar când vine seara, nu pot descrie cât de înfricoșător este”.

  Statul Major a spus că, în ultimele 24 de ore, forțele ucrainene au respins șase atacuri în Donbas, controlul cărora este acum principalul obiectiv al Moscovei, de când ofensiva sa inițială a zguduit și nu a reușit să cuprindă capitala ucrainei .

  Guvernatorul de la Luhansk, Serhiy Haidai, a declarat că armata rusă a bombardat zona rezidențială din regiunea sa „de 29 de ori cu avioane, lansări de rachete multiple, artilerie cu tuburi și mortiere”. https://www.whio.com/news/world/ukraine-says-russian/ASTUDWBXJVYNIG36DWAMX3WQNI/

 3. Pe 22 aprilie, generalul Rustam Minnekayev, din Districtul Militar Central al Rusiei, a declarat că „a doua fază” a războiului este extinderea dincolo de Donbas și crearea unui pod terestre către Transnistria, o regiune separatistă a Moldovei care împarte granița terestră cu Ucraina.
  https://eu.palmbeachpost.com/story/opinion/2022/04/28/russia-already-aiming-nato-nations-borders-after-ukraine/9551808002/
  Rusia nu se va opri în Transnistria dacă Moscova va avea succes și lumea occidentală își pierde interesul pentru Ucraina pe măsură ce războiul se prelungește.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...