AUR și PSD votează la vedere moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, USR-PLUS se mai gândește

Social – democrații au anunțat că vor fi prezenți și vor vota la vedere moțiunea de cenzură inițiată de PSD împotriva Guvernului Cîțu. Reprezentanții USR-PLUS susțin că încă nu au luat o decizie în acest sens dar dau asigurări că sprijină demersul. AUR a anunțat deja că va vota la vedere.

Este exclus ca vreun membru al Partidului Social – Democrat să lipsească marți de la vot. Am stat de vorbă cu colegii mei, i-am îndemnat să evite întâlnirile publice, astfel încât să nu lipsească nimeni, chiar dintr-o cauză medicală”, a declarat joi Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Am citit moțiunea, nu suntem de acord cu tot ce scrie PSD, în momentul ăsta votăm moțiunea tocmai pentru a repune ordine democratică și constituțională în țara asta pentru că, în acest moment, premierul nu mai are susținerea unei majorități parlamentare, o vom testa la vot”, a spus deputatul Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al USR-PLUS.

Întrebat dacă parlamentarii USR-PLUS vor vota la vederea, Moșteanu a răspuns că „asta e o discuție pe care o s-o am cu colegii mei, dar am încredere sută la sută: noi, când am spus că facem ceva, am făcut”, a dat asigurări reprezentantul USR-PLUS.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole