Sportivii care participă la JO Tokyo, vaccinați

Australia a început luni să vaccineze contra Covid-19 sportivii care urmează să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo, informează lefigaro.fr. Aproximativ 2.000 de sportivi şi persoane din echipaj vor fi vaccinate împotriva Covid-19. 

Campioana la nataţie Cate Campbell, care va participa la a patra Olimpiadă, a fost printre primele voluntare.

Ne vom afla într-o situaţie inedită la Tokyo, dar sperăm ca prin acest mic pansament să ridicăm o greutate de pe umerii lumii”, a declarat ea, după ce a fost vaccinată la Brisbane.

Deoarece campania de vaccinare din Australia acuză întârzieri comparativ cu calendarul prevăzut de Guvern, autorităţile din Canberra au decis să accelereze procedura pentru sportivii ce vor participa Jocurile Olimpice de la Tokyo, începând cu 23 iulie. 

Citește și:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Mersul trenurilor. CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi /...

CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi, trenurile IR 1833 (Iaşi - Cluj) si IR 1832 (Cluj - Galaţi) urmând a tranzita zona...
recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...