Avarie majoră la două spitale din Capitală: Au rămas fără apă

La Institutul Clinic Fundeni şi la Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din Bucureşti s-a produs o avarie, cele două rămânând fără apă. Cei de la Apa Nova încearcă să remedieze problema.

Avaria care a afectat activitatea Institutului Clinic Fundeni şi a Institutului pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din Bucureşti a survenit pe reţelele interioare de alimentare cu apă ale unităţilor spitaliceşti, reţea care nu se află în administrarea companiei Apa Nova. Cu toate acestea, compania Apa Nova a deplasat în mod proactiv echipe operaţionale la faţa locului care intervin în mod voluntar în zonă la această oră, pentru a remedia avaria şi pentru a minimiza intervalul de întrerupere în furnizarea cu apă”, au transmis reprezentanţii Apă Nova, potrivit Mediafax.

Ministerul Sănătăţii a fost informat că, în jurul orei 1.00, s-a înregistrat o avarie la conductele de apă din cadrul Institutului Clinic Fundeni care afecteză alimentarea cu apă a institutului, precum şi a Institutului pentru Boli Cardiovasculare „CC Iliescu”.

Potrivit MS, în jurul orei 9.00 s-a întrunit în sedinţă de urgenţă Consiliul de Administraţie al Institutului Clinic Fundeni în cadrul căreia a fost aprobată demararea procedurilor de achiziţie în regim de urgenţă a necesarului pentru lucrările de reparaţie.

Urgenţele medicale vor fi redirecţionate de către Centrul Operativ pentru Situaţii de Urgenţă (COSU) din cadrul Ministerului Sănătăţii către alte unităţi cu competenţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

EXCLUSIV. Cutremur în masoneria română: Radu Bălănescu exclus definitiv din Marea...

Scandalurile din ultima perioadă au escaladat atât de mult încât Marea Lojă Națională din România a devenit un circ ambulant unde rolul dresorului este...