Bădălău, pas cu pas, înapoi la PSD

Publicat: 15 sept. 2021, 12:58, de Ion Teleanu, în News , ? cititori
Bădălău, pas cu pas, înapoi la PSD
Niculae Badalau

Căderea spectaculoasă în sondaje a PNL și USR a generat o emulație incredibilă în rândul membrilor și a liderilor PSD care simt că pot reveni la guvernare.

Unul dintre liderii PSD care vrea să revină cât mai repede la butoanele partidului este baronul de Giurgiu, Niculae Bădălău, ajuns, ca urmare a trocului politic, vicepreședinte al Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi a României. El și-a anunțat apropiații dar și pe mai mulți primari giurgiuveni că va renunța la sinecura de la Curtea de Conturi a României și o să revină cât de curând la șefia organizației PSD Giurgiu.

Bădălău este susținut discret să preia organizația, adică nu încă la vedere, de liderii PSD Paul Stănescu și Gabriela Firea și chiar de Sorin Grindeanu. Dar, deoacamdată, liderul PSD Marcel Ciolacu nu s-a decis în privința revenirii lui Bădălău în PSD, și încă îl mai susține la șefia organizației PSD Giurgiu pe finul lui Bădălău, Marian Mina Scheletu.

De asemenea, Bădălău este susținut să revină în PSD și de deputata Elena Dinu, pupila sa pe care a propulsat-o în Parlament.