Băiat de 16 ani, atacat de o ursoaică într-o pădure din Harghita

Un tânăr de 16 ani a fost la un pas de tragedie, după ce a fost atacat de o ursoaică, în zona satului Aldea, comuna Măriniş. Băiatul prezintă răni în mai multe zone ale corpului.

Cei doi tineri au vrut să meargă să îşi caute un prieten aflat cu caprele la păscut, pe un deal. Însă, aceștia s-au întâlnit cu o ursoaică. În încercarea de a săpa de ursoaică, cei doi băieți au luat-o la fugă.

Însă, la un moment dat, unul dintre băieți a căzut şi a fost muşcat de picior, iar ursul a încercat să îl tragă într-un tufiş. Băiatul a fost salvat de prietenii săi, care atunci când au văzut ce se întâmplă au asmuţit câinii, iar sălbăticiunea a plecat.

„Aşa a zis (victima-n.red), că ultima clipă pe care şi-o aminteşte este că ursul i-a muşcat piciorul şi a vrut să-l tragă în tufiş. El a prins un copac şi nu l-a lăsat. În timpul acesta, prietenul cu care era şi cel care era cu caprele au observat ce s-a întâmplat, au fugit cu câinii acolo, câinii au sărit pe urs şi atunci l-a lăsat acolo. Dar în timpul acesta i-a muşcat piciorul, braţul, spatele, în patru-cinci locuri”, a spus primarul Jakab Attila.

Băiatul a fost transportat la Spitalul Municipal din Odorheiu Secuiesc, iar starea sa este una bună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...