Ce variantă e mai sănătoasă? Bananele verzi sau cele cu pete maronii?

Deși majoritatea dintre noi evită bananele mai coapte, cercetătorii japonezi spun că ar fi foarte sănătoase. Aceștia au studiat efectele mai multor alimente asupra animalelor de laborator, după descoperirea conţinutului ridicat în factori anticancerigeni pe care îl prezintă bananele coapte.

Bananele foarte coapte, cu coajă moale, cu pete maronii sau chiar cu coajă neagră, conţin unele substanţe excepţionale pentru sănătatea noastră, aceste substanţe active găsindu-se doar în bananele ajunse la maturitate, scrie frunza-verde.ro.

Astfel, bananele cu coajă neagră combat cancerul. De ce? Acestea conţin TNF (Tumour Necrosis Factor), o substanţă activă asupra celulelor tumorale, pe care le atacă şi le ucid. TNF este folosit în oncologie pentru a trata pacienţii cu cancer, iar bananele coapte conţin un TNF natural foarte puternic.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole