Bănel Nicoliță revine în fotbal la 39 de ani. Cine l-a convins

Publicat: 02 feb. 2024, 14:33, de Victor Scarlat, în SPORT , ? cititori
Bănel Nicoliță revine în fotbal la 39 de ani. Cine l-a convins

Când mulți își pun ghetele în cui, Bănel Nicoliță, vedetă în urmă cu aproape un deceniu la FCSB, revine în fotbal la 39 de ani și încă este pus pe fapte mari. „Nu mi-e frică! Sunt antrenat”, spune cunoscutul jucător.

Fostul fotbalist de la FCSB a semnat cu CS Amara, ba mai mult, vrea să-l aducă și pe fratele lui ca să-l ajute să promoveze echipa în Liga 3. În plus, nici nu poate să refuze oferta de a reveni pe teren venită din partea unui prieten.

„M-a sunat Dragoș Buzatu de la Victory Cup și m-a rugat, băi Bănele nu vrei să mergi să joci pentru Amara. Pentru tine și că îi cunosc pe băieți că am avut un amical cu ei acum doi ani merg. În Liga 4, vor să promoveze, au intrat în play-off sunt 8 echipe și sunt la 6 puncte de primul loc. Încerc să aduc încă 2 jucători, inclusiv pe fratele meu pe Stelică. Vrem să facem o trupă serioasă și o echipă care poată să se bată la promovare și să câștige și barajul, trebuie să te pregătești și pentru baraj nu numai să câștigi campionatul”, a declarat pentru Fanatik Bănel Nicoliță.

Acesta recunoaște că a primit și ”un salariu foarte bun, o ofertă foarte bună”de la Dragoș Buzatu, care îi este și prieten.

Lovitură de marketing

Jurnalistul sportiv Andrei Vochin consideră că transferul fostului mijlocaș de la FCSB este o mutare interesantă de marketing.

El compară chiar revenirea pe teren a lui Bănel Nicoliță la CS Amara cam cu ce se întâmpla la Inter Miami după transferul lui Lionel Messi. Cu observația că vorbim totuși de un alt nivel.