Bărbat acuzat de jaf la un magazin de bijuterii din Spania, reţinut la Galaţi

Poliţiştii din Galaţi au prins un bărbat care era dat în urmărire internaţională după un jaf comis în Spania, la un magazin de bijuterii, jaf urmat de moartea victimei. El a fost găsit ascuns într-o încăpere amenajată special, disimulată cu ajutorul unui perete fals.

Potrivit IPJ Galaţi, la data de 17 iulie,  poliţiştii Biroului Urmăriri, din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, au depistat un bărbat,  de 33 de ani, din municipiul Galaţi,  urmărit internaţional,  pe numele căruia autorităţile spaniole emiseseră un mandat european de arestare.

Bărbatul este bănuit că,  în luna august 2018, împreună cu alte două persoane, ar fi comis, într-un magazin de bijuterii, din localitatea Sevilia (Spania), o tâlhărie urmată de moartea victimei.

Acesta a fost gasit de poliţişti la domiciliul părinţilor,  de pe strada Brateş, ascuns într-o încăpere special amenajată, în care se pătrundea printr-o firidă, disimulată cu ajutorul unui perete fals.

Persoana în cauză a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi,  care a emis mandat de reţinere,  pentru 24 de ore, după care a fost încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Galaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...