Bărbat de 79 de ani și-a împușcat nevasta de 21 de ani

Publicat: 28 iun. 2022, 12:45, de Nina Marcu, în Internațional , ? cititori
Bărbat de 79 de ani și-a împușcat nevasta de 21 de ani

Potrivit ziarului El Universal din Mexic o cântăreață mexicană de 21 de ani a fost împușcată zilele trecute de soțul ei în vârstă de 79 de ani. Yrma Lydia, o tânără cântăreață în ascensiune, era căsătorită cu avocatul Jesús Hernández Alcocer, în vârstă, cum am spus, de 79 de ani.

Lydia a participat la unele prezentări ale Grandiosas 12, o serie de concerte în Mexic și Statele Unite, care reunesc cântăreți cunoscuți din America Centrală și de Sud, precum María Conchita Alonso și Dulce și Alicia Villareal. Primul său album se numește God’s Gift și a fost lansat în 2015.

În seara crimei, cântăreața și soțul, împreună cu o altă femeie, se aflau la un local. El, se pare, a fost gelos. Pe bărbații cu care interacționează ea. Pe succesul ei. Pe cine mai știe ce. Așa că a început în local un scandal monstru.

Bărbatul întâi și-ar fi lovit nevasta. Lucru despre care se presupune că îl mai făcea, nu era la prima abatere de acest fel. Apoi a scos pistolul și a ucis-o pe Yrma Lydia cu trei gloanțe. Și, sigur pe sine ar fi încercat să mituiască poliția care a venit la fața locului, ca să nu consemneze că el e vinovat, ci unul dintre bodyguarzii săi.

Ancheta e în desfășurare. Avocatul Jesús Hernández Alcocer, ca și angajatul lui, pe care voia să dea vina, e arestat. Iar fanii cântăreței deplâng soarta ei și nu se feresc să vorbească despre violența din Mexic care degenerează adesea în crime. Se spune că, în medie, zece femei sunt omorâte în fiecare zi aici.