Bărbat din Buzău, atacat de un porc mistreţ

Publicat: 08 ian. 2023, 22:31, de Mariana Olteanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Bărbat din Buzău, atacat de un porc mistreţ

Un bărbat, în vârstă de 53 de ani din satul Bercești, comuna Cozieni a fost atacat de un mistreţ. Victima prezintă muşcături la nivelul mâinilor şi picioarelor.

Potrivit informațiilor furnizate de prefectului orașului, bărbatul se afla pe un deal, iar la un moment dat a fost atacat de un porc mistreț.

”Din declarațiile victimei, a mers pe un deal în proximitatea satului, să mute poziția unui animal propriu, o vacă.A fost atacat din spate de un mistreț ce părea rănit la unul din picioare.Rănile victimei sunt tratate în UPU, nu sunt afectate funcții vitale. Mistrețul a fost găsit mort, ulterior. Nu există un pericol la acest moment”, a declarat prefectul orașului, Daniel Țiclea pentru presa locală.

În urma atacului, victima s-a ales cu leziuni (mușcături) la mâini și la picioare.

”În jurul orei 15:20, la U.P.U.-SMURD a fost transportat cu ambulanța un bărbat în varsta de 53 de ani, din comuna Cozieni, care a fost atacat de un porc mistret. Barbatul a suferit policontuzii prin agresiune animală, cu plăgi la nivelul antebrațului stâng, torace posterior dreapta, coapsa bilateral și gambă stânga. Pacientul este stabil hemodinamic si respirator, constient, cooperant, acesta primind ingrijiri medicale de specialitate”, se arată într-un comunicat transmis Spitalul Județean Buzău.

A fost declanșată o anchetă pentru a se stabili modul în care s-a produs incidentul.