Bărbatul care a încercat să răpească două femei din Brașov a fost arestat

Un bărbat care a încercat să răpească două femei, în municipiul Braşov a fost depistat şi arestat preventiv. Agresorul este acuzat de tentativă de lipsire de libertate şi loviri sau alte violenţe.

Incidentul a avut loc în noaptea de 1 spre 2 decembrie. La acel moment, bărbatul ar fi atacat două femei, cele două tentative având loc la scurt interval de timp, în zona străzilor Pârâului şi Muncii.

Agresorul le-ar fi pus celor două victime mâna la gură, le-ar fi imobilizat ambele braţe şi le-ar fi tras de păr. Una dintre femei a suferit leziuni care au necesitat mai multe zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Din fericire, amebele femei au reușit să scape. Uleterior, acestea au depus plângere la poliție.

Polițiștii au reușit să dea de urma atacatorului la data de 5 decembrie când a fost depistat şi reţinut. Ulterior, acesta a fost propus spre arestare preventivă în cursul aceleiaşi zile, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea a două infracţiuni de tentativă de lipsire de libertate şi loviri sau alte violenţe.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole