Bărbatul care a lovit un câine cu lopata este cautat de polițiști

Polițiștii maramureșeni îl caută pe bărbatul care a lovit cu brutalitate un cățel, folosindu-se de o lopată. Autoritățile au fost sesizate de un ONG, care a văzut clipul îngrozitor.

Un tânăr s-a filmat în timp ce lovea un cățel cu o lopată. După ce a terminat de filmat, acesta a postat clipul pe tik tok. Ulterior, imaginile au ajuns și la reprezentanții unui ONG, care au sesizat poliția.

„Se oferă recompensa MARE pentru cine ne poate da informații despre acest criminal!!! Vă rog distribuiți masiv, poate așa aflăm rapid cine este. Vă recomand să nu vizualizați pană la final!!!

Și încă ceva….mi-as asuma să infund pușcăria doar ca sa-mi satisfac plăcerea de ai face la fel celui din imagini.

Fac apel la toți cei care au Tik Tok și se pricep, sa vadă cine a postat inițial, nu cine a distribuit”, este doar un text postat un ONG pentru protecţia animalelor.

Ulterior, conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a dispus efectuarea de verificări cu privire la identificarea persoanei care a comis fapta și luarea măsurilor legale care se impun.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...
Foto: Otilia Caloian

Val de amenzi pentru parcări neregulamentare, în Sectorul 2

Peste 3.000 de amenzi, într-o singură lună. Atâtea contravenții au aplicat autoritățile din Sectorul 2 pentru parcări neregulamentare. Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunţă că...