Bărbatul care a spus că a stat în comă 35 de ani recunoaște că a inventat totul

Manel Monteagudo, bărbatul care a atras atenția întregii lumi săptămâna aceasta, după ce a povestit că s-a trezit dintr-o comă care a durat 35 de ani, a recunoscut că a mințit.

Adevărul a ieșit la iveală după ce mai mulți reporteri au pus cap la cap informațiile și unele dintre ele erau contradictorii.

Până la urmă, bărbatul și-a cerut scuze pentru cele întâmplate.

Ar fi trebuit să mă opresc înainte ca lucrurile să scape de sub control. Îmi asum toată vinovăția”, a spus el la un post de televiziune din Spania, potrivit Marca.com.

Singura parte adevărată din poveste este că acesta chiar a suferit un accident acum cu 35 de ani, în urma căruia a rămas cu sechele.

Nu am fost niciodată în comă. Este adevărat că am căzut de la șase metri înălțime și am fost internat în spital”, a spus el.

Monteagudo le-a povestit jurnaliștilor că încă are probleme după accident.

Ce s-a întâmplat cu adevărat? Din cauza accidentului, în fiecare zi, timp de 35 de ani, am leșinat de 14-16 ori pe pe zi. Aș vrea, și o spun din toată inima, să fi fost în comă. Așa nu i-aș fi dat atâtea bătăi de cap soției mele”, a spus el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...