Barna: Este victoria lui Nicușor Dan. Este omul care a reușit să o scoată pe Firea din Primăria Capitalei

Liderul USR, Dan Barna, a reacționat după rezultatele Exit Poll de duminică seară. Barna spune că Nicușor Dan este omul care a reușit să o scoată pe Gabriela Firea din Primăria Capitalei și a precizat că victoria îi aparține.

„Rezultatele din această seară, cel puțin așa cum le vedem pe Exit Polluri, arată că România începe revoluția bunei guvernări, rezultatele din această țară ne arată că USR PLUS își respectă angajamentul pe care l-a făcut încă din 2016 românilor, că vom fi acea a treia forță politică care va conta în politica din România și va deveni alternativa la vechile partide politice.

Rezultatele de astăzi confirmă că în toți acești ani și în prezent forța care luptă cu pesedismul în România este USR PLUS. Cei care vor scoate pesedismul din țară sunt USR PLUS.

Faptul că am reușit să smulgem Bucureștiul din mâna PSD-ului este meritul dumneavoastră, al cetățenilor.

Este victoria lui Nicușor Dan. Este omul care a reușit să o scoată pe Gabriela Firea din Primăria Capitalei. cest rezultat arată că USR PLUS își va asuma acest efort pe care îl așteptați cu toții, de a aduce în politica din România oameni onești”, a declarat Dan Barna.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...