Băsescu, despre Dana Budeanu: O femeie fără cultură. I se pare că-i deşteapta Pământului, dar e de un ridicol absolut

Publicat: 23 sept. 2020, 15:54, de Ziarul Puterea, în Intern , ? cititori
Băsescu, despre Dana Budeanu: O femeie fără cultură. I se pare că-i deşteapta Pământului, dar e de un ridicol absolut
Dana Budeanu

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, a criticat implicarea Danei Budeanu în campania electorală pentru alegerile locale, după ce aceasta a lansat mai multe acuzații la adresa lui Nicușor Dan și a lăudat-o pe Gabriela Firea.

„O femeie fără cultură. I se pare că-i deşteapta Pământului şi e de un ridicol absolut”, a afirmat Băsescu despre Dana Budeanu.

Întrebat la Adevărul Live ce părere are despre implicarea Danei Budeanu în campania pentru Gabriela Firea, Traian Băsescu a catalogat-o drept „ridicolă”.

„O ridicolă. E o femeie fără cultură. I se pare că-i deşteapta pământului şi e de un ridicol absolut. Nu spun că Nicuşor Dan nu a intervenit pentru acel cetăţean care încălcase legea. Dar ajungea dacă se limita la această informaţie. Am văzut-o şi aseară, pur şi simplu fără vocabular. Se vede că e o femeie care nu citeşte. Nu are cuvintele la ea. Se face că gândeşte adânc, dar pare că nu are cu ce”, a explicat Traian Băsescu..

Dana Budeanu a făcut publică o discuție dintre Nicuşor Dan şi Cristian Zărescu, consilierul primarului Sectorului 4, care viza ordinul de demolare a unei clădiri din ”Orăşelul Copiilor”  aparţinând omului de afaceri Mihai Mitrache. Ulterior, ea a prezentat şi imagini de la întâlnirea lui Nicuşor Dan cu un dezvoltator imobiliar, pe tema unui PUZ contestat în instanţă, conform News.ro.