Băsescu, despre Dana Budeanu: O femeie fără cultură. I se pare că-i deşteapta Pământului, dar e de un ridicol absolut

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, a criticat implicarea Danei Budeanu în campania electorală pentru alegerile locale, după ce aceasta a lansat mai multe acuzații la adresa lui Nicușor Dan și a lăudat-o pe Gabriela Firea.

„O femeie fără cultură. I se pare că-i deşteapta Pământului şi e de un ridicol absolut”, a afirmat Băsescu despre Dana Budeanu.

Întrebat la Adevărul Live ce părere are despre implicarea Danei Budeanu în campania pentru Gabriela Firea, Traian Băsescu a catalogat-o drept „ridicolă”.

„O ridicolă. E o femeie fără cultură. I se pare că-i deşteapta pământului şi e de un ridicol absolut. Nu spun că Nicuşor Dan nu a intervenit pentru acel cetăţean care încălcase legea. Dar ajungea dacă se limita la această informaţie. Am văzut-o şi aseară, pur şi simplu fără vocabular. Se vede că e o femeie care nu citeşte. Nu are cuvintele la ea. Se face că gândeşte adânc, dar pare că nu are cu ce”, a explicat Traian Băsescu..

Dana Budeanu a făcut publică o discuție dintre Nicuşor Dan şi Cristian Zărescu, consilierul primarului Sectorului 4, care viza ordinul de demolare a unei clădiri din ”Orăşelul Copiilor”  aparţinând omului de afaceri Mihai Mitrache. Ulterior, ea a prezentat şi imagini de la întâlnirea lui Nicuşor Dan cu un dezvoltator imobiliar, pe tema unui PUZ contestat în instanţă, conform News.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...