Bătăi și moarte pentru ulei în Bulgaria (VIDEO)

Românii nu sunt singurii care s-au îmbulzit zilele acestea în magazine să cumpere cantități uriașe de ulei, și bulgarii au făcut acest lucru. „În Ucraina se luptă pentru libertate, în Bulgaria se luptă pentru uleiul de floarea-soarelui”, a titrat presa de la Sofia.

Bulgarii au fost mânați și de niște promoții. La noi în țară a fost mai mult teama că vor crește prețurile sau că nu se va mai găsi ulei. Asta deși autoritățile au dat asigurări repetate că sunt stocuri.

Bărbatul de 77 de ani a așteptat mai multe ore să cumpere ulei la promoție dintr-un magazin din Burgas, potrivit Digi24. Coada era pe 500-600 de metri, iar lui i s-a făcut rău chiar când ajunsese lângă paleții cu ulei. Medicii ajunși la fața locului n-au mai putut decât să constate decesul. „Omul a murit în magazin. L-au împins și i s-a făcut rău. A fost o nebunie. Oamenii au spus că a căzut, s-a învinețit și a murit. Coada era imensă”, a povestit o clientă. Expertiza medico-legală va stabili exact cauza decesului.

Uleiul s-a vândut cu 2,99 leva/litru (1,53 euro), în condițiile în care isteria din ultimele zile a făcut ca prețurile să ajungă la 5,50-6,50 leva. Unele dintre magazinele din capitala Sofia au introdus limite pentru achiziționarea de ulei.

Video: https://www.youtube.com/shorts/7eLSthVdfsU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...