Bătaie între Andra Adam și o turistă la un resort din Poiana Brașov

Publicat: 25 dec. 2021, 14:13, de Cezar Amariei, în ACTUALITATE , ? cititori
Bătaie între Andra Adam și o turistă la un resort din Poiana Brașov

Anda Adam a fost implicată sâmbătă într-o altercație cu o altă femeie, la Poiana Braşov. Artista se află acolo cu familia şi prietenii.

Din primele informaţii, conflictul ar fi pornit de la o ceartă pe care ar fi avut-o copiii Andei Adam cu ai celeilalte persoane implicate în scandal.

La faţa locului au venit poliţiştii care au fost anunţaţi prin serviciul 112 şi au încercat să calmeze spiritele.

„La data de 24 decembrie 2021, în jurul orei 15.10, Poliția Stațiunii Poiana Brașov a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în interiorul unei societăți în regim hotelier, situată în Stațiunea Poiana Brașov din județul Brașov, are loc un conflict spontan, între două persoane de sex feminin.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat persoanele implicate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări, in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală, la finalizarea anchetei”, se arată în comunicatul IPJ Brașov.

În urma conflictului, artista s-a ales cu zgârieturi pe faţă. Anda Adam nu a depus plângere la Poliţie, dar oamenii legii s-au autosesizat din oficiu şi au deschis dosar penal in rem pentru loviri şi alte violenţe.