Bătaie între femei în sediul PSD Cluj, până au ajuns la Urgențe

Consilierul local PSD Anca Ciubăncan a ajuns vineri seara la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean Cluj, cu o rană gravă la cap, după ce a fost bătută, chiar în sediul de partid de alte trei colege.

Consilierul Anca Ciubăncan a fost ar fi fost bătută chiar în sediul PSD Cluj Napoca, organizația municipală, de alte trei femei, între care Angela Sacaliș și Evelina Milea, președintele organizației de tineret al PSD Cluj, informează publicația Foaia Transilvania.

Poliția și Ambulanța au ajuns la fața locului

La fața locului a intervenit și un echipaj de la Poliția Cluj Napoca. Potrivit surselor noastre, consiliera locală le-ar fi reproșat celor trei activiste ale PSD, că fumează în sediul partidului ia acest lucru este ilegal. La scurt timp, aceasta a fost împinsă și în cădere a dat cu capul de asfalt.

“Am picat în fața partidului. Nu am intrat în partid. Totul s-a întâmplat în curte. Am ajuns la sediu și le-am cerut să deschidă poarta cu telecomanda. Fumau ca turcoaicele înăuntru. Și le-am spus să nu își bată joc de munca altora. Atunci Sacaliș a început să mă înjure. În acel moment le-am spus că sediul PSD este spațiul public. Sacaliș mi-a să o f** pe mama și pe Aurelia Cristea cu legea ei.Sacaliș a venit și a sărit pe mine și avea niște teniși în picioare și mi-a dat cu picioarele în burtă. Am reușit să ma trag și atunci Sacaliș a revenit și m-a împins și am căzut, și m-am lovit la cap. Îmi e foarte rău și am o senzație de vomă …”, declarat femeia bătută pentru Foaia Transilvania.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Gheorghe Flutur și Pavel Rusu, consilier superior în cadrul Gărzii Forestiere Suceava

Mafia lemnului din Suceava, girată de Gheorghe Flutur, în vizorul DIICOT

Reținerea recentă de către DIICOT a unui angajat al Gărzii Forestiere Suceava a scos la lumină uriașa caracatiță a mafiei lemnului din această zonă,...

Comisia europeană critică dur reforma pensiilor speciale propusă de Guvernul Ciucă

Comisia Europeană nu este de acord cu ușoara cosmetizare făcută pensiilor speciale de către Guvern. Experții Comisiei spun că s-ar face „doar economii foarte...