Bayern Munchen a făcut o ofertă oficială pentru Radu Drăguşin

Publicat: 09 ian. 2024, 22:36, de Mariana Olteanu, în SPORT , ? cititori
Bayern Munchen a făcut o ofertă oficială pentru Radu Drăguşin
Bayern Munchen a făcut ofertă oficială pentru Radu Drăguşin

Bayern Munchen a făcut ofertă oficială pentru Radu Drăguşin. Genoa a acceptat oferta, acum rămâne de văzut ce răspuns va oferi fotbalistul.

Anunțul a fost făcut de celebrul jurnalist Fabrizio Romano, care a anunţat că Bayern Munchen a făcut ofertă oficială pentru Radu Drăguşin. Fotbalistul a primit o ofertă și de la Tottenham, pe care Genoa a acceptat-o.

„Bayern a trimis o ofertă oficială către Genoa pentru a deturna acordul. Suma oferită este puțin mai mare decât cea propusă de Tottenham, dar nu include jucători. Înțeleg că Spurs rămâne însă încrezătoare, mai ales că a convenit deja termenii cu fotbalistul. Acum depinde doar de Drăgușin”, a scris Fabrizio Romano.

În schimbul transferului lui Drăgușin, Tottenham oferise 25 de milioane de euro, plus bonusurile de 5 milioane. Pe lângă suma de bani oferită, Tottenham îl oferise la schimb pe Djed Spence.

Câți bani va încasa Juventus?

Gazzetta dello Sport a dezvăluit și suma uriaşă pe care o primeşte Juventus după transferul lui Radu Drăguşin. Juventus va primi un procent 20%, iar echipa de pe locul 2 din Serie A va primi 6 milioane de euro, dacă fundaşul de 21 de ani va fi vândut de grifoni cu 30 de milioane de euro, suma vehiculată în toată această perioadă.

Se estimează că Juventus va încasa din acest procent o sumă mai mare decât cele 5.5 milioane de euro pe care Genoa le-a plătit pentru transferul definitiv al internaţionalului român, care fusese iniţial împrumutat la echipa unde mai joacă şi George Puşcaş.

Recordul celui mai scump transfer al unui român este deținut de Adrian Mutu, care a fost cumpărat cu 19 milioane de euro de Chelsea de la Parma în 2003. Pe locul doi se află Cristi Chivu, adus de AS Roma cu 18 milioane de euro de la Ajax.