Benzina a ajuns mai ieftină decât motorina

Pentru prima dată în ultimii trei ani, un litru de benzină este mai ieftin decât unul de motorină. Conform Peco-online,ro, cel mai ieftin litru de benzină este 4,28 lei, în timp timp de un litru de motorină era 4,16 lei.

În București, benzina cea mai ieftină costa, ieri, 4,39 lei pe litri, iar motorina 4,36 lei. Astăzi, 24 septembrie 2020, un litru de benzină 4,33 lei, iar cel de motorină 4,28 lei. În Cluj, benzina este 4,3 lei, iar motorina 4,19 lei, Clujul fiind și cel mai ieftin oraș dintre municipiile mari.

Cel mai ieftin litru de benzină, de 4,28 lei, se găsește la o stație Petrom din Câmpulung, Argeș, iar cel mai ieftin litru de motorină, de 4,16 lei, poate fin cumpărat de la Palazu Mare, Constanța. Raportat în euro, prețul unui litri de combustibil a coborât sub 0,9 euro.

Benzina se află la cel mai mic preț din ultimii zece ani, în timp ce motorina este la minimul ultimilor trei ani. Prețul combustibililor a scăzut puternic după startul pandemiei COVID-19, când cotația barilului de petrol de pe piețele internaționale s-a prăbușit și a tras după sine și prețul unui litru de benzină și motorină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...