Beyonce: „Vine muzică nouă în curând!”

Dacă vă întrebați când mai lansează Beyoncé muzică nouă, aflați că artista a confirmat că lucrează de zor la noul album ce urmează a fi lansat în curând.

Artista a făcut dezvăluirea în cadrul unui interviu pentru noul număr al revistei Harper’s Bazaar, spunând că a stat în studio pe toată durata pandemiei. „După toată izolarea și nedreptatea din ultimul an, cred că suntem cu toții pregătiți să evadăm, să călătorim, să iubim și să radem din nou. Simt o renaștere care apare și vreau să fac parte din hrănirea acestei evadări în orice mod posibil. Sunt în studio de un an și jumătate”, a spus ea.

Îi trebuie un an de căutare printre sunete

De asemenea, Beyonce a mai adăugat: „Uneori îmi trebuie un an să caut printre miile de sunete pentru a găși exact beat-ul sau linia melodică potrivită. Totuși, nu există nimic asemănător cu dragostea, pasiunea și vindecarea pe care o simt atunci când sunt în studio. După 31 de ani, se simte la fel de interesant că atunci când aveam nouă ani. Da! Vine muzică nouă în curând!„.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...