Bihor: Marele Trofeu al Festivalului ”Enjoy Music Băile Felix”, câştigat de tânăra clujeancă Andrada-Daniela Pop

Tânăra clujeancă Andrada-Daniela Pop a câştigat Marele Trofeu al Festivalului „Enjoy Music Băile Felix”, eveniment aflat la a doua ediţie, care s-a desfăşurat în acest weekend, ea urmând să beneficieze şi de o sesiune de compoziţie la studioul artistului Marius Moga.

Juriul festivalului a mai acordat trei trofee, toate în valoare de 2.500 de lei: Trofeul Junior – Bianca-Elena Zinculescu, Trofeul Teenager – Medea Alexandra Babelia şi Trofeul Creaţie – Poiana Surdanovici (Serbia).

Festivitatea de premiere, ce a avut loc duminică, pe scena din piaţeta de lângă ştrandul Apollo, a fost prezentată de Monica Davidescu şi a început cu un cuvânt de salut din partea organizatorilor – tânărul artist Ovidiu Lazăr şi preotul Paul Popa, respectiv al primarului comunei Sânmartin, Cristian Laza, care a înmânat Marele Trofeu, alături de preşedintele juriului, Andrei Tudor.

„Aş dori să vă mulţumesc tuturor pentru eforturile depuse, pentru talentul expus, mulţumesc juriului pentru obiectivitate şi pentru faptul că a reuşit încă o dată să adune atâta lume. Nu am crezut că muzica de calitate mai are atâta succes. Vineri, am văzut oameni care fredonau melodiile ascultate în concert”, a declarat primarul Laza.

Duminică, pe scena festivalului au urcat şi au cântat atât câştigătorii locurilor I şi juraţii: Nico, Luminiţa Anghel, Monica Anghel, Aurelian Temişan, precum şi dirijorul Andrei Tudor, care şi-a acompaniat la pian fata, Maia Andrei Tudor.

Aproape 80 de copii şi adolescenţi au participat sâmbătă la concursul festivalului, la secţiunile: interpretare, grupuri şi creaţie – o secţiune nouă, din acest an.

Festivalul Enjoy Music Băile Felix este un concurs pentru copiii şi tinerii pasionaţi de muzică, solişti sau grupuri vocale, cu vârsta cuprinsă între 4 şi 19 ani.

Evenimentul, care s-a derulat timp de trei zile, în perioada 26 – 28 august, a fost organizat de Şcoala de Canto „Enjoy Music”, în parteneriat cu Primăria Sânmartin, Liceul Tehnologic Felix şi Asociaţia pentru Promovarea Turismului în Staţiunile Felix şi 1 Mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...