Bitcoin, înlocuită?

Kenneth Griffin, CEO miliardar al fondului speculativ american Citadel, crede că o monedă din rețeaua Ethereum va înlocui Bitcoin ( BTC ) ca principală monedă digitală. Citadel gestionează peste 40 de miliarde de dolari de capital – un sfert din volumul tranzacționării de pe piața de valori din Statele Unite.

În timpul summitului DealBook de miercuri, 10 noiembrie , găzduit de The New York Times, Griffin a spus că anticipează că „concepția bazată pe bitcoin va fi înlocuită de concepția bazată pe Ethereum în următoarea generație de criptomonede”.

El a adăugat că criptomonedele bazate pe Ethereum au „beneficiile unor viteze mai mari de tranzacție ș] costuri mai mici pe tranzacție”, conform cointelegraph.com. Ethereum este doar puțin mai rapid decât Bitcoin în prezent, dar va crește semnificativ viteza tranzacțiilor și va reduce costurile atunci când Ethereum 2.0 este implementat pe deplin. Griffin este un criptosceptic de multă vreme, în special în ceea ce privește Bitcoin, despre care susține că „nu există cazuri de utilizare comercială”.

„Îmi fac griji”

Deși a remarcat că cripto și tehnologia blockchain de bază sunt o „tehnologie cu adevărat interesantă” și „o modalitate puternică de a menține un registru descentralizat în întreaga lume”, el a spus în cele din urmă că „pentru majoritatea problemelor, nu este într-adevăr soluția de care avem nevoie”. Oamenii sunt foarte concentrați pe o lume de idei noi și creații noi”, a spus el, „Îmi fac griji că o parte din această pasiune este greșită atunci când vine vorba de criptomonede”.

Amprenta anuală de carbon a Bitcoin este de aproximativ 90,48 tone de CO2. Fiecare tranzacție Bitcoin are amprenta de carbon echivalentă a 2.008.657 de tranzacții Visa, conform Indexului consumului de energie Bitcoin .

1 COMENTARIU

  1. Criptomoneda a devenit un subiect aprins dezbătut, legendarul lider al lui Berkshire Hathaway , Warren Buffett, spunând „Nu am nicio criptomonedă și nu o voi avea niciodată”, iar Elon Musk de la Tesla promovând Dogecoin la fiecare ocazie.
    De ce aș cumpăra acest stoc în loc de Bitcoin
    Dacă aveți 20 USD gata de pus la lucru pe piață și nu va fi necesar pentru a acoperi facturile sau alte costuri esențiale, următorul trio de companii sunt cele mai inteligente acțiuni de cumpărat în acest moment. Unul dintre cele mai înțelepte acțiuni pe care investitorii pacienți le pot cumpăra chiar acum cu 20 de dolari este dezvoltatorul de medicamente pentru cancer Exelixis, Săptămâna trecută, Exelixis și-a anunțat rezultatele operaționale din al treilea trimestru, care nu au reușit să atingă marcajul și și-au redus acțiunile cu peste 10%. Vânzările de medicament-plumb, Cabometyx, au fost ferite de așteptările lui Wall Street, ceea ce a făcut ca Exelixis să scadă partea superioară a perspectivei sale de vânzări pentru întregul an. În general, scăderea așteptărilor de vânzări va fi satisfăcută cu încruntări pe Wall Street.
    Pe de altă parte, dacă valoarea îți trece prin sânge, gigantul de medicamente generice Viatris ( NASDAQ:VTRS ) este unul dintre cele mai inteligente acțiuni pe care le poți cumpăra chiar acum cu 20 USD. Dincolo de doar tăierea grăsimii, Viatris ar trebui să poată începe cercetarea internă a medicamentelor în 2024, odată ce nivelul datoriilor va fi redus la niveluri mai favorabile. Rețineți că noi cercetări de medicamente ar urma să vină peste studiile clinice biosimilare existente, care sunt de așteptat să genereze miliarde de dolari în vânzări viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...