Black Friday 2022 la Dedeman. Reduceri la mii de produse, începând cu 11 noiembrie

La Dedeman, retailerul de bricolaj și cea mai mare firmă antreprenorială românească după cifra de afaceri, campania de Black Friday 2022 începe pe data de 11 noiembrie și va dura nouă zile, până pe 20 noiembrie.

Retailerul anunță reduceri la mii de produse de Black Friday 2022, în limita stocului disponibil, de la mobilă pentru living și bucătărie și până la scule și unelte, construcții, sanitare, electrocasnice, decorațiuni, amenajări inetrioare și multe altele.

Rețeaua Dedeman, o afacere înființată în urmă cu 30 de ani de doi antreprenori români Dragoş şi Adrian Pavăl, include 58 de magazine, 5 centre logistice, precum și parc auto propriu, având peste 12.800 de angajaţi.

Oferta retailerul presupune o gamă de peste 60.000 de produse pentru casă și grădină. În 2021, Dedeman a avut o cifră de afaceri de 10 miliarde lei și un profit de 1,7 miliarde lei.

Reduceri de BlackFriday 2022

În acest an, startul de Black Friday 2022 s-a dat mai devreme, iar campania se întinde pe timp de aproape o lună în multe dintre cazuri.

La Altex BlackFriday 2022 a început joi, 27 octombrie la ora 7:00  pe site, dar și în aplicația Altex. Retailerul anunță patru valuri de oferte, până pe 23 noiembrie, cu reduceri care variază în funcție de categorie între 10% și 50% la majoritatea produselor. La unele articole, însă, reducerile pot să fie și mai mari, potrivit reprezentanților companiei.

În cazul Flanco, perioada de reduceri de BlackFriday 2022 se întinde pe o perioadă de șase săptămâni (21 octombrie – 30 noiembrie), fiind pregătite oferte atractive la o gamă largă de produse disponibile atât online, cât și în magazine. De exemplu, puteți achiziționa smartphone-uri cu prețuri care pornesc de la 299 lei, televizoare LED de la 399 lei sau laptopuri de la 799 lei,

În același timp, la evoMAG campania de Black Friday 2022 are loc pe parcursul unei luni întregi, în intervalul 28 octombrie27 noiembrie, clienții având la dispoziție 4 runde de reduceri. evoMAG mizează și anul acesta pe laptopuri, televizoare, telefoane mobile, componente PC, vehicule electrice ca fiind cele mai vândute produse de Black Friday

La eMag, cel mai mare site de vânzări cu amănuntul din România, Black Friday 2022 va fi organizat pe 11 noiembrie. Startul se dă în cursul dimineții, undeva în jurul orei 7.00, însă, vor exista oferte pe parcursul întregii zile de vineri.

Citește și Black Friday 2022 la Altex, eMAG și Flanco

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...