Blocaj la metrou: O tânără a sărit în fața trenului, încercând să se sinucidă

UPDATE: Tânăra prinsă, miercuri, sub tren, la staţia de metrou Lujerului, a fost scoasă în stare de inconştienţă şi transportată la Spitalul Universitar.

O tânără în vârstă de 20 de ani a încercat să se sinucidă în această dimineață. Ea a sărit în vața trenului, la stația de metrou de la Lujerului.

Conductorul metroului a fost cel care a sunat la 112, după ce a văzut că fata s-a aruncat în fața garniturii. În câteva minute au venit salavatorii și paramedicii SMURD. În momentul de față se află acolo și încearcă să o salveze pe fată, care se află între vagoane 3 și 4. Potrivit Digi24 „este o intervenție dificilă, iar din informațiile pe care le avem, se pare că tânăra este în viață, chiar vorbește cu salvatorii. Va mai dura însă până când ea va fi scoasă de acolo”.

Astăzi, 09.06.2021, începând cu 08:38, circulaţia trenurilor se desfăşoară cu dificultate pe Magistrala 3 din cauza unei posibile tentative de suicid la staţia de metrou Lujerului, linia 1. Pentru evitarea aglomeraţiei la nivel peron, accesul călătorilor în staţie a fost restricţionat până la remedierea situaţiei”, anunţă Metrorex.

De asemenea, pentru continuarea călătoriei celor deja aflaţi în staţie, circulaţia a fost reorganizată în sistem pendulă între staţiile:

  • Preciziei – Lujerului, linia 2
  • Eroilor 1 – Preciziei, linia 2

Conform procedurilor aplicabile în astfel de cazuri a fost solicitată intervenţia echipajelor SMURD, iar instituţiile abilitate vor cerceta condiţiile în care s-a produs evenimentul. Viaţa are prioritate şi pe această cale vă reamintim că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: „În aşteptarea trenului nu staţionaţi dincolo de banda de siguranţă marcată la marginea peronului”, subliniază Matreorex.

ISU București-Ilfov: Femeia a fost extrasă de sub tren

”În data de 09.06.2021, ora 08.40 pompierii ISU BIF au fost solicitați să intervină la Stația de Metrou Lujerului pentru o persoana de sex feminin prinsă sub o garnitură tren, între vagoanele 4 și 5. La ora 09.07 minute femeia a fost extrasă de sub tren, preluată de un echipaj al SABIF și transportată la Spitalul Universitar.

La momentul extragerii, această era inconștientă, însă respira. Pentru gestionarea situației de urgență s-a acționat cu un echipaj al Grupului Special de Salvatori, un echipaj de prim ajutor SMURD, o autospecială de descarcerare si cu o autospecială cu apă și spumă”, anunță ISU București-Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole